Vleugels Beveiliging is een bedrijf dat beveiligingsinstallaties installeert en onderhoudt. Michael: “Daarbij moet je denken aan alarminstallaties, brandmeldinstallaties, toegangscontrole en cameraobservatiesystemen. De klanten variëren van particulieren tot openbare gebouwen, bedrijfspanden, hotels en verzorgingstehuizen. Eén gedeelte is het projectmatig uitvoeren en installeren van de installaties en de andere kant is een stukje service en onderhoud. We doen dat op een preventieve manier, zodat die installaties eigenlijk nooit ‘down’ zijn.”

Vleugels beveiliging

“Emma Handson kijkt met een open vizier naar onze documenten.”


Digitalisatie en professionalisering

Emma Handson redigeert voor Vleugels Beveiliging alle teksten voor klanten, van productbrochures tot verkoopovereenkomsten. “Klopt”, zegt Michael. “Het gaat eigenlijk om alle documenten die wij aan klanten verstrekken. We zijn bezig met een flinke digitalisatieslag en een stuk professionalisering. Daarom willen we dat in documenten voor klanten geen enkele fout staat. Bovendien worden teksten door verschillende mensen opgesteld. Juridische documenten worden met een advocaat geschreven met input vanuit ons en doordoor krijg je meerdere schrijfstijlen. Wij hebben Emma Handson ingeschakeld om die inconsistenties in schrijfstijl eruit te halen.”

Extra service

Emma Handson bracht daarnaast meer dan Michael had verwacht. “Jullie kijken met een open vizier naar onze documenten”, zegt hij. “Dat hadden wij initieel niet in gedachten, maar dat is wel iets wat Emma Handson heel goed doet. Jullie kijken er als een leek naar: zijn de teksten ook helder voor iemand die minder verstand van zaken heeft? Jullie attenderen ons erop als dat niet zo is.”

Persoonlijk, deskundig, accuraat en snel

Gevraagd naar termen die Emma Handson typeren, hoeft Michael niet lang na te denken: “Persoonlijk, deskundig en accuraat. Dat lijken me de drie beste omschrijvingen. En snelheid. Als wij stukken insturen, krijgen we ze heel snel terug, dat is prima. We zijn daar ook wel op gaan vertrouwen.” Op de vraag of hij Emma Handson zou aanbevelen, komt het antwoord net zo snel: een volmondig “Ja!”

Wil je meer weten over Vleugels Beveiliging? Kijk dan op https://vleugelsbeveiliging.nl/

Wil je net als Vleugels Beveiliging foutloze teksten voor jouw klanten? Laat ze redigeren door de specialisten van Emma Handson. We horen graag wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?