Als letselschaderegelaar werkt Leon van den Wijngaert (VDW-Expertise) al jaren samen met Emma Handson. Hij spreekt rapporten in van zijn bezoeken en die laat hij uitwerken door Emma Handson. “Overal waar je maar wilt, kun je je rapport inspreken.”

“Overal waar je maar wilt, kun je je rapport inspreken”


Letselschaderegelaar

Leon werkte jaren voor een grote verzekeraar en is daarna voor zichzelf begonnen met VDW‑Expertise. Hij vertelt: “Ik bezoek mensen die een ongeval hebben gehad. Daarbij doe ik toedrachtsonderzoeken voor verzekeraars. Alleen of samen met een belangenbehartiger probeer ik het letsel en de schade door zo’n ongeval in te schatten.”

Bewuste keuze

De bezoeken worden vastgelegd in rapporten en daar helpt Emma Handson bij. Dat is als vanzelf zo gekomen. “Bij mijn vorige werkgever werkten we zelfs al met Emma Handson toen het nog E-way Out heette. Toen ik voor mezelf begon met VDW-Expertise, heb ik er bewust voor gekozen om Emma Handson weer te vragen. Ik heb nooit gezocht naar iets anders, omdat ik gewoon wist wat ik had.”

Minder tijd kwijt

Wat brengt Emma Handson Leon dan? “Ik doe best veel bezoeken en het maken van een rapport kost mij veel tijd en energie, omdat ik het precies goed wil hebben. Als ik de rapporten van Emma Handson terugkrijg, is het voor mij een kwestie van doorlezen en misschien nog een paar kleine puntjes inhoudelijk aanstippen. Dan ben ik een stuk minder tijd kwijt dan wanneer ik het allemaal zelf moet doen.”

Van inspreken naar rapport

Tijdsbesparing is zeker fijn! En is het ook gemakkelijk? “Zeker! Het werkt voor mij heel prettig omdat ik gewoon mijn verhaal kan doen door de telefoon. Emma Handson maakt daar dan een goed rapport van op basis van het sjabloon. Ik hoef zelf niet te letten op allerlei punten en komma’s en dergelijke. Dat wordt voor mij gedaan. Het neemt me veel werk uit handen.”

Overal inspreken en snel je rapport retour

Leon spreekt zijn verslagen vaak in tussen twee bezoeken door: “Dat is een groot voordeel: overal waar je maar wil, kun je je rapport inspreken. Dan zoek ik tussen twee bezoeken in een plekje op en spreek ik direct mijn rapport in. Het is dan nog allemaal heel vers. Ik krijg het rapport vervolgens snel terug en als het echt nodig is, kan ik er zelfs spoed achter zetten en heb ik het binnen een paar uur terug. Dat zijn voor mij wel pluspunten.”

Goede samenwerking

Leon is ervan overtuigd dat ook andere letselschadebehandelaars en zzp’ers geholpen kunnen zijn met Emma Handson. “Ik geef mensen altijd Emma Handson als optie als ze ernaar vragen. Voor mij voelt het goed, dus waarom zou ik dat een ander niet gunnen? Jullie hebben zelfs logo van VDW-Expertise ontworpen. De samenwerking bevalt mij prima!”

Ben jij een letselschaderegelaar die het uitwerken van medische rapporten graag wil uitbesteden? Of ben je zzp’er en heb je andere teksten waarmee je hulp kan gebruiken? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

“De personal assistants zijn heel betrokken en denken actief mee met oplossingen.”

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?