VBZ is de branchevereniging voor de zoetwarenindustrie en behartigt de belangen van een groot deel van de werkgevers die zoetwaren maken in Nederland. Hieronder vallen koek, snoep, chocola, zoutjes en noten. Emma Handson werkt de notulen uit voor verschillende werkgroepen van VBZ, waaronder de werkgroep pensioen.

VBZ

“Naast expert op pensioengebied, is Emma Handson ook heel prettig in de omgang.”


Tijd en kwaliteit

We vragen Jasmijn waarom ze Emma Handson heeft ingeschakeld. Dit blijkt te maken te hebben met een tekort aan tijd en een behoefte aan kwaliteit. Jasmijn: “Ik ben nu drie jaar werkzaam bij VBZ. We maakten de verslagen eerst altijd zelf. Notuleren is echter een vak apart. Je moet er echt verstand van hebben om een kort, maar wel volledig en goed verslag op papier te zetten. Om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben we besloten het maken van de verslagen uit te besteden aan Emma Handson. Zo heb ik zelf ook meer tijd om me op mijn eigen expertise te richten, namelijk arbeidsrecht en rechtspositie.”


Kennis en flexibiliteit

Op de vraag waarin Emma Handson zich van anderen onderscheidt, antwoordt Jasmijn: “De pensioenvergaderingen zijn zonder de juiste kennis erg lastig te volgen, zo merkte ik toen ik deze verslagen nog zelf maakte. Wij waren dus op zoek naar een partij met specifieke kennis op het gebied van pensioen. Bij het kennismakingsgesprek kreeg ik meteen een goed gevoel bij Emma Handson. Naast expert op pensioengebied, is Emma Handson ook heel prettig in de omgang. Een goede klik met de personen vind ik heel belangrijk, vandaar dat wij voor Emma Handson hebben gekozen.”


Eén notulist

Jasmijn is erg tevreden over de samenwerking, zo geeft ze aan. “De verslagen zijn altijd op tijd klaar. Er is in principe één notulist die alle vergaderingen notuleert. Dat is fijn, want je leert elkaar zo kennen. Je weet wat je aan diegene hebt. Ook de deelnemers van de vergaderingen vinden het prettig om steeds hetzelfde gezicht te zien. Wij zouden Emma Handson zeker aanraden!”


Ben je ook op zoek naar iemand die uniformiteit aanbrengt in jouw notulen? Zowel op het vlak van opmaak als taal kun je hiervoor bij Emma Handson terecht. Onze notulisten helpen je graag! Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of klik hier om direct meer informatie aan te vragen.

"Dankzij Emma Handson heb ik zelf ook meer tijd om me op mijn eigen expertise te richten"

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?