Als er door VanWonen rapporten worden gepubliceerd, gebeurt dat vaak met controle door de medewerkers van Emma Handson. Directie assistent Elle Duncker: “Zo weet ik zeker dat ik nergens overheen gelezen heb.”

“Emma Handson is nog sneller dan wordt aangegeven.”


Over VanWonen

VanWonen is een gebiedsontwikkelaar. Wat houdt dat precies in? “Dat is best lastig uit te leggen”, zegt Elle. “Maar heel kort gezegd komt het erop neer dat wij in samenspraak met de gemeente en omwonenden een plan bedenken voor het ontwikkelen van een nieuwe woonwijk. Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is onze missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin gemeenten en opdrachtgevers hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. Vanuit de gedeelde wens van een gezonde, toekomstbestendige samenleving.”

Kwalitatief goed niveau

Elle schakelde Emma Handson in omdat VanWonen de teksten kwalitatief naar een goed niveau wilde brengen. “Als wij iets doen, willen wij het goed doen”, legt Elle uit. “En we weten allemaal dat als je een tekst schrijft, je zomaar over je eigen fouten heen kan lezen. Dan wil ik graag een controle van iemand die daar taalkundig goed in is en die net de laatste puntjes op de i kan zetten. Zo weet ik zeker dat er geen gekke dingen staan in een tekst die wordt gepubliceerd.”

Klantvriendelijk, snel en professioneel

Gevraagd naar drie termen die Emma Handson kenmerken, hoeft Elle niet lang na te denken: “Klantvriendelijk, snel en professioneel.” Ze vervolgt: “Snelheid is heel belangrijk. Er gebeuren altijd wel zaken waardoor een planning niet gehaald wordt, maar dat ligt nooit aan Emma Handson. Jullie zijn nog sneller dan wordt aangegeven! En de communicatie vind ik heel prettig: als er een keer iets onduidelijk is, zijn jullie altijd bereid om daar even over te communiceren, zelfs al is laat  op de vrijdagmiddag.”

Aanrader

Of Elle de redigeerdiensten van Emma Handson kan aanraden? “Ja, ik kan jullie zeker aanbevelen.”

Wil je meer weten over VanWonen? Kijk dan op www.vanwonen.com

Wil jij ook zeker weten dat alle fouten uit jouw tekst zijn voor je die de wereld instuurt? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?