Dow Pensioenfonds is een van de pensioenfondsen waarvoor Emma Handson de notulen verzorgt. Het bijzondere is dat we dat niet in het Nederlands, maar in het Engels doen. Manager Lars Strijdonk: “Emma Handson is een heel professionele, goede club, die dat goed doet en mij veel tijd bespaart.”

“Emma Handson is een professionele club die op meerdere vlakken ondersteuning kan bieden.”


Dow Pensioenfonds

Dow Pensioenfonds is een van de pensioenfondsen waarvoor Emma Handson de notulen verzorgt. Het bijzondere is dat we dat niet in het Nederlands, maar in het Engels doen. Manager Lars Strijdonk: “Emma Handson is een heel professionele, goede club, die dat enorm goed doet en mij enorm veel tijd bespaart.”

Over Dow Pensioenfonds

Dow Pensioenfonds is het pensioenfonds van Dow Benelux, onderdeel van een van de grootste chemieconcerns ter wereld. Manager Lars Strijdonk legt uit: “Dow Pensioenfonds is een stichting die de pensioenregeling namens de werkgever uitvoert. Ik ben zelf verantwoordelijk voor het notuleren van bestuursvergaderingen, maar daar had ik simpelweg geen tijd meer voor. Via onze adviseurs WTW kwamen we bij jullie uit. Bij de proefvergaderingen zagen we al snel dat Emma Handson een heel professionele, goede club is die enorm goed werk levert en mij veel tijd bespaart.”

Native speakers en vriendelijke mensen

Bij de bestuursvergaderingen verzorgt een native speaker English van Emma Handson de notulen in het Engels. “Dat was wel een voorwaarde voor ons om goede kwaliteit te hebben”, vertelt Lars. “En die kwaliteit is inderdaad altijd goed. Ook wordt de planning eigenlijk altijd gehaald. We ontvangen de verslagen in principe binnen 5 werkdagen. En als dat een keer niet lukt, volgt er netjes een terugkoppeling. Dat mag ook weleens gezegd worden: de mensen bij Emma Handson zijn gewoon heel aardig en altijd netjes aan de telefoon. Volgens mij hebben de mensen het prima naar hun zin bij jullie!”

Vertalingen

Naast notuleren verzorgt Emma Handson ook regelmatig vertalingen voor Dow Pensioenfonds, zowel van het Nederlands naar het Engels als andersom. Lars: “Wij hebben regelmatig stukken tekst die vertaald moeten worden en je zult zien dat daar altijd haast bij is. Die stukken heb ik altijd binnen 1 of 2 werkdagen terug en ze zijn dan ook van uitstekende kwaliteit.” Hij vult aan: “Vorig jaar hebben we voor het eerst ons jaarverslag door Emma Handson laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Dat was een behoorlijke klus, die heel goed is opgepakt in samenwerking met onze pensioenuitvoeringsorganisatie.”

Engels notuleren, vertalen en meer

Op de vraag of Lars Emma Handson kan aanraden, antwoordt hij positief. “Jazeker! Emma Handson is een professionele club die niet alleen bij het notuleren ondersteuning kan bieden, maar op meerdere vlakken als dat nodig is. Dan denk ik ook aan administratie en alles eromheen. Ik overweeg om meer uit te besteden en heb er alle vertrouwen in dat jullie dat ook goed zouden doen.”

Wil je meer weten over Dow Pensioenfonds? Kijk dan op www.dowpensioen.nl

Wil jij ook goede Engelstalige notulen of een vertaling van jouw Engelse verslag naar het Nederlands of andersom? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

“De personal assistants zijn heel betrokken en denken actief mee met oplossingen.”

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?