MedX Advies is een bedrijf gespecialiseerd in medische adviezen voor slachtoffers bij letselschade en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wanneer MedX Advies wordt ingeschakeld? Als een letselschadebehandelaar een medisch advies nodig heeft. Bijvoorbeeld als een slachtoffer bij een auto-ongeluk was betrokken en een tegenpartij hiervoor aansprakelijk is.

Een medisch of tandheelkundig adviseur van MedX Advies analyseert informatie van de zorgverleners bij wie het slachtoffer onder behandeling is geweest. Het gaat bijvoorbeeld om informatie van de huisarts, fysiotherapeut of specialist. De medisch adviseur komt op basis van de ontvangen informatie tot een advies aan de letselschadebehandelaar.

MedX

“Emma Handson is zeker een aanrader als je een hoger niveau zoekt”


Secretariële en administratieve ondersteuning

De adviseurs worden administratief en secretarieel ondersteund. Onze collega’s vragen informatie op bij de behandelaars van het slachtoffer en ze maken een dossier aan. Indien nodig herinneren ze behandelaars aan openstaande vragen. Er is vaak een levendige communicatie tussen adviseurs, opdrachtgevers, zorgverleners en medewerkers, vooral digitaal, maar ook telefonisch en schriftelijk. Nadat alle informatie is ontvangen, leggen de ondersteuners het dossier voor aan de adviseur.

PA op korte termijn

Onder andere door ziekte was er vorig jaar bij MedX Advies een achterstand in dit administratieve proces ontstaan. Jolanda, manager bij MedX Advies, vertelt: “We liepen achter met de mailverwerking. Dat is voor iedereen vervelend; snel kunnen reageren is essentieel. Op korte termijn hadden we iemand nodig die na een niet te lang inwerkproces professioneel, daadkrachtig en efficiënt aan de slag kon. Zo kwam Lieke, personal assistant van Emma Handson, bij ons terecht.”

Geen achterstand meer

Nadat Lieke was ingewerkt, heeft zij volgens Jolanda verschillende taken opgepakt: “Lieke heeft met name informatieverzoeken uitgezet en partijen hieraan herinnerd als er nog geen reactie was ontvangen. Daarnaast beantwoordde zij de binnenkomende e-mails en telefoontjes. Kortom: hand-en-spandiensten. Omdat Lieke de werkwijze vlot oppikte en het werk keurig deed, hadden wij al snel geen achterstand meer. Het is ideaal dat we de dienst toen konden pauzeren. Mochten we ooit weer extra handen nodig hebben, dan weten we Emma Handson te vinden.”

Hoe lang maak je al gebruik van onze diensten?

“Ik werk al sinds 2006 met Emma Handson. Al vanaf de start levert Emma Handson dienstverlening op een continu hoog niveau. Met name het nakomen van de belofte dat je binnen 24 uur je dictaat uitgewerkt terug hebt, vind ik een unique sellingpoint. En uiteraard het taalkundig hoge niveau van de uitwerkingen. Top!”

De kracht van Emma Handson

Jolanda was al bekend met Emma Handson: “Toen ik tegen de achterstand aanliep, dacht ik: we kunnen met een uitzendbureau gaan werken, maar dan weet ik niet wat ik krijg. Ik kende de visie van Emma Handson en ik wist dat medewerkers zaken snel oppikken. Dat is hun kracht. Zij leveren het niveau waar ik naar op zoek was en dus heb ik contact opgenomen. Na één gesprek was het geregeld: Lieke ging al snel bij ons aan de slag.”

Liekes ervaring

PA Lieke vertelt over haar ervaring met de werkzaamheden bij MedX: “In het verleden heb ik bij een zorgverzekeraar gewerkt. Sindsdien heb ik altijd interesse gehad in de medische wereld. Bij MedX kon ik me onderdompelen in medische termen, dat maakte het werk erg interessant. In het begin had ik wel wat vragen. Hiermee kon ik altijd bij collega’s terecht. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen, want na verloop van tijd werkte ik zelfstandig en iedere dag was mijn digitale werkbak leeg.”


Medewerker van een hoger niveau

Jolanda zou Emma Handson aanraden aan andere organisaties: “Zoekt iemand een administratief medewerker van een hoger niveau, dan is Emma Handson zeker een aanrader.” Ben je ook op zoek naar een flexibele partij, die snel diensten kan leveren en waarbij je nergens aan vastzit? Waar je alleen voor de afgenomen uren betaalt? Onze PA’s helpen je graag! Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of klik hier om direct meer informatie aan te vragen.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?