Maarten van der Weijden. Een naam die je ongetwijfeld bekend voorkomt. De zwemmer die olympisch goud behaalde en zijn eigen foundation oprichtte. In 2018 zwom hij voor het eerst de 11 stedenzwemtocht. Maarten heeft een eigen bedrijf, Beter.nu. Hiermee geeft hij presentaties bij diverse organisaties; binnen het bedrijfsleven, maar ook binnen de zorgsector en andere instellingen. Zijn doel hiermee is om anderen te motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Maarten van der Weijden

“Emma Handson creëert voor ons ruimte om tijd te investeren in dingen waar we samen heel erg blij van worden”


Het werd veel te veel

Daisy van der Weijden, de vrouw van Maarten en steun en toeverlaat binnen de organisatie, vertelt: “Maarten heeft twee keer de 11 stedenzwemtocht gezwommen. In 2018 was de eerste keer. In dit jaar konden wij het bedrijf nog volledig met zijn tweetjes runnen. Maarten sprak, ik organiseerde en faciliteerde. Hiernaast waren we bezig met een groots event, de 11 stedenzwemtocht, waarbij Maarten als zwemmer een enorme fysieke inspanning moest leveren. Hierdoor, in combinatie met partnerschap en ouderschap, merkten wij na de tocht in 2018 dat het ons boven het hoofd steeg, het werd veel te veel.”

Zakelijke ondersteuning

Extra handjes waren welkom, vertelt Daisy: “We dachten dat het wel handig was als iemand ons zou helpen bij het zakelijke gedeelte van ons eigen bedrijf. We hadden van tevoren niet verwacht dat de 11 stedenzwemtocht in 2018 zo’n groot succes zou worden. Wij waren écht volledig overrompeld door wat er op ons afkwam, toen we uit Friesland terugkwamen. Toen hebben wij Emma Handson gevraagd: ‘help!’.”

Kennismaking gaf vertrouwen

Hoe Beter.nu bij Emma Handson terechtkwam? Daisy vertelt: “Maarten is heel doortastend, dus die is op internet gaan zoeken op de term secretariële ondersteuning. Al snel vond hij Emma Handson. Omdat wij fysiek niet ver van elkaar verwijderd zijn (Vught en Waspik), leek het hem handig om als eerste met jullie af te spreken. De kennismaking was heel fijn en gaf ons veel vertrouwen dat jullie konden helpen met de ondersteuning. Daarom hebben we ook niet meer geïnventariseerd bij andere partijen, maar zijn we meteen met jullie aan de slag gegaan.”

PA’s als eerste aanspreekpunt

Personal assistants Eelke en Lieke doen onder andere het agendabeheer en financiële administratie. Daisy vult aan: “Daarnaast onderhouden zij contact met sprekersbureaus waarmee wij samenwerken en behandelen zij de aanvragen via onze website. Eigenlijk zijn zij dus het eerste aanspreekpunt voor externen die iets van Maarten willen. Of dat nu gaat om Maarten de Spreker, Maarten de Vrijwilliger of om mediapartners.”

Ruimte door secretariële ondersteuning

Doordat de PA’s taken overnemen blijft er meer tijd over voor andere dingen, vertelt Daisy: “Emma Handson zorgt ervoor dat je als individu je eigen ding kan doen. Als partners hoeven we ons niet meer druk te maken of te ergeren aan elkaar als iets niet goed gaat, want de PA’s regelen de zaken voor ons. Dat is superfijn. Hierdoor kunnen wij ons thuis veel meer focussen op de 11 stedenzwemtocht en op de stichting. De ondersteuning van Emma Handson creëert voor ons ruimte om tijd te investeren in dingen waar we samen heel erg blij van worden.”

Fijn, makkelijk en snel schakelen

Daisy is heel positief over de dienstverlening. “Maarten is heel kritisch. Als hij ergens niet blij mee is, dan ben ik de eerste die dat hoort. Maar over jullie is nog nooit een blijk van irritatie gegeven. Dus dat is sowieso positief. Het is heel fijn, makkelijk en snel schakelen met jullie. Vragen worden altijd binnen dezelfde dag nog opgepakt. Ik zou Emma Handson daarom zeker aanraden.”


Enthousiaste PA

Eelke, PA van Maarten en Daisy, is enthousiast over de samenwerking: “Lieke en ik doen van alles: van administratie tot het plannen van de lezingen die Maarten verzorgt. En van agendabeheer tot het opmaken en versturen van offertes. We zijn de schakel tussen Maarten en externe partijen, daarmee hebben we een belangrijke rol als visitekaartje. We proberen actief kansen te signaleren en mee te denken. Het leuke is dat het werk uit zoveel verschillende facetten bestaat en er veel nieuwe contacten worden gelegd.”

Ben je op zoek naar een partij die fijn, makkelijk en snel schakelt en die secretariële ondersteuning naar een hoger niveau tilt? Onze PA’s helpen je graag! Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of klik hier om direct meer informatie aan te vragen.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?