Het kleine team van het pensioenbureau van SPF MCB/CMB op Curaçao komt weer goed aan zijn eigen werk toe, sinds het Engels notuleren uit handen is gegeven aan Emma Handson. Manager Herman Gumbs en assistent-manager Derrick Trinidad vertellen over hun positieve ervaringen.

“Soms denk ik, hoe doet ze dat nou? De kennis van pensioenen is echt goed.”

Over pensioenbureau van SPF MCB/CMB

Het pensioenbureau van SPF MCB/CMB is gevestigd op Curaçao. “Eigenlijk zijn we twee pensioenfondsen”, legt Herman uit. “Stichting Pensioenfonds Maduro & Curiel’s Bank (SPF MCB) voor Curaçao, Bonaire, Sint-Maarten en Sint-Eustatius en daarnaast Stichting Pensioenfonds Caribbean Mercantile Bank (SPF CMB) voor Aruba. Wij houden ons bezig met het beheren, administreren, zorgen voor investeringen en rapportages voor beide fondsen. Het MCB Pensioenfonds bestaat al sinds 1977.”

Aanrader

Hoe kwam het pensioenbureau dan vanaf Curaçao bij Emma Handson terecht? Derrick: “We spraken een kennis van Montae & Partners en hebben het issue bij haar neergelegd. Zij heeft jullie naam genoemd en zo zijn wij bij jullie terechtgekomen.” En daar hebben de heren geen spijt van. Herman: “Wij zouden jullie ook zeker aanraden, geen twijfel mogelijk!”

Kennis van pensioenen

Wat is er dan zo fijn aan het werken met Emma Handson? Derrick: “De kwaliteit is uitstekend, de notulen worden tijdig aangeleverd en het niveau van de notulist is perfect. De kennis van pensioenen is echt goed. Soms denk ik: hoe doet ze dit nou? Je zou van sommige zaken eigenlijk jarenlang in pensioenen moeten zitten om die te weten, maar zij weet ze gewoon. Dat is helemaal top!”

Flexibiliteit

Herman vult aan: “Die kennis van pensioenen is inderdaad heel goed en dat is ook heel belangrijk. We hoeven zelden termen te corrigeren. Verder is Emma Handson professioneel, heel dynamisch en flexibel. We plannen de bestuursvergaderingen wel vooruit, maar het gebeurt nog wel eens dat het toch niet op die dag lukt en het een andere dag wordt. Jullie zijn dan flexibel om toch te wijzigen naar die datum.”


Plezierig samenwerken

Op de vraag of er misschien nog verbeterpunten zijn, zijn de heren even stil. “Ik zit te denken”, bekent Derrick. “Eigenlijk niet.” “Het verloopt gewoon prima”, vindt ook Herman. “Jullie directeur is zelfs bij ons op Curaçao op bezoek geweest tijdens haar vakantie! Voor ons is het een plezier om met jullie samen te werken!”

Wil je jouw vergaderingen over pensioenen of andere onderwerpen in het Engels laten notuleren? De notulisten die dit bij Emma Handson op zich nemen, zijn native speakers Engels en zijn je graag van dienst. Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?