NOGA staat voor de Nederlandse Online Gambling Association. Dit is de branchevereniging voor online kansspelaanbieders die met vergunning werken op de Nederlandse markt. Emma Handson verzorgt voor NOGA Engelstalige notulen.

“Ik zou bijna zeggen: je bent wel gek als je het zelf zou doen.”


Over NOGA

Peter-Paul de Goeij, managing director bij NOGA vertelt: “Wij behartigen de belangen van de aangesloten leden, die voornamelijk in Engelstalig gebied gevestigd zijn. Wij verzorgen alle diensten die daarbij komen kijken. We willen een leidende rol nemen in de informatievoorziening en de voorlichting waar het gaat om gokken, zodat mensen niet te veel uitgeven en niet verslaafd raken.”

Professionalisering

De vereniging, die ooit als stichting begon, wilde de zaken professioneler aan gaan pakken. “Ik denk dat bij veel verenigingen de governance een ondergeschoven kindje is”, zegt Peter-Paul. “Wij wilden het juist professioneler aanpakken en daarbij kwam jullie dienstverlening als zeer welkome aanvulling naar boven.” Hij vult aan: “Het scheelt me ook ontzettend veel tijd, die ik beter kan besteden aan de zaken waarvoor ik ben aangenomen.”

Native speakers

Peter-Paul vindt het een groot voordeel dat Emma Handson werkt met native speakers. “Het is mijn ervaring dat die echt wat meer kunnen bieden dan Nederlanders die het Engels goed beheersen”, legt hij uit. “En jullie native speakers wonen wel in Nederland, dus kennen de Nederlandse situatie en organisatie. Die combinatie is heel prettig.”

Betrouwbaar en kwalitatief

Gevraagd naar andere positieve punten noemt Peter-Paul de punctualiteit van Emma Handson. “Jullie bieden een hoogstaande kwaliteit vertalingen en werken altijd volgens afspraak. Jullie zijn echt nooit te laat. Dat zijn allemaal punten die heel fijn zijn.”

Aanrader

Zou Peter-Paul ons aanraden aan collega’s voor de Engelse notulen? “Jazeker, ik heb jullie al aangeraden bij onze collega-branchevereniging uit Denemarken (DOGA). Jullie zijn hier zo ontzettend goed in. Ik krijg complimenten van mijn leden uit het Verenigd Koninkrijk dat de notulen eruitzien om door een ringetje te halen. Ik zou bijna zeggen: je bent wel gek als je het zelf zou doen!”

Wil je meer weten over NOGA? Kijk dan op no-ga.nl

Wil jij ook perfecte notulen in het Engels of Nederlands? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?