Medisch Adviesbureau Leiden (MAL) verstrekt namens letselschadekantoren opdrachten aan medisch adviseurs voor het schrijven van medische adviezen. De adviseurs zien medische informatie van de klanten in en brengen daarover rapporten uit. MAL doet dat met hulp van Emma Handson. Liselotte Tervooren is manager bij MAL en vertelt wat Emma Handson voor MAL doet.

“Snelheid, communicatie en kwaliteit zijn wel drie positieve punten en aanraders.”


Medische rapporten

Liselotte vertelt: “In letselschadedossiers worden slachtoffers van ongevallen bijgestaan in het verhalen van schade. Zij ervaren medische klachten en daarvoor moet uiteindelijk een medisch advies worden geschreven. De adviseurs spreken hun advies in en Emma Handson werkt dat voor hen uit tot een mooi rapport.”

Uniformiteit en consistentie

Waarom de adviseurs dat niet zelf doen? Liselotte legt uit: “We werken met verschillende medisch adviseurs en die hebben allemaal een eigen schrijfstijl en eigen werkwijze. Als MAL willen we echter als één geheel naar buiten kunnen treden. Daarom hebben we ervoor gekozen de adviseurs te laten inspreken. Emma Handson kan dit dan in een mooi standaard format netjes uitwerken en zo worden alle rapporten in dezelfde stijl geschreven.”

Prettig contact

MAL kwam een paar jaar geleden in contact met Emma Handson. “We hebben Emma Handson gevonden via Google en LinkedIn”, zegt Liselotte. “Naar aanleiding daarvan hebben we contact opgenomen. We hebben bij ons op kantoor een gesprek gehad dat prettig verliep en een goed gevoel gaf. Dat gaf ons het vertrouwen om met Emma Handson in zee te gaan.”

Snelheid, communicatie en kwaliteit

Gevraagd naar drie punten die Emma Handson typeren, hoeft Liselotte niet lang na te denken: “Snelheid en communicatie. Als er iets is, krijg je heel snel reactie en er wordt altijd helder gecommuniceerd. Dat zijn wel twee belangrijke punten. En de kwaliteit is ook heel goed.”

Aanrader

Dat zijn dan ook de punten die ze zou aandragen bij een ander bedrijf, want Liselotte vindt Emma Handson wel aan te raden om rapporten uit te werken. “Ik denk dat het voor veel bedrijven belangrijk is dat je snel je rapport binnen hebt. En de communicatie is ook echt fijn. Met mij als contactpersoon, maar ook individuele adviseurs kunnen gelijk terecht als ze vragen hebben. Dat is echt heel prettig.”

Dank Liselotte en MAL voor het vertrouwen. We werken graag nog meer rapporten voor jullie uit.

Meer weten over MAL? Kijk op https://medischadviesbureauleiden.nl.

Wil je dat ook jouw rapporten snel en correct worden uitgewerkt? De afdeling Emma rapporteert & redigeert van Emma Handson gaat graag voor jou aan de slag. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?