KPJ Brabant: een overkoepelende organisatie van circa 40 KPJ-verenigingen in Brabant. Maar wat doet KPJ? “Kennis van de verschillende afdelingen samenbrengen, zodat het wiel niet telkens opnieuw hoeft te worden uit gevonden,” antwoordt Paul van Oosterhout, secretaris. Hij legt uit: “Wij ondersteunen die 40 regionale verenigingen zo veel mogelijk bij hun taken en bijvoorbeeld bij nieuwe wetgeving. Daarnaast stimuleren we ze in het organiseren van activiteiten.”

KPJ Brabant

“Ze is een van ons. Eigenlijk hoort ze er gewoon bij.”


Langdurige samenwerking

In een heel ver verleden was het bestuur van KPJ Brabant op zoek naar ondersteuning. Paul vertelt enthousiast: “Wij zijn écht al jaren klant. Emma Handson is, lang voordat het huidige bestuur er zat, ingeschakeld. En nog steeds werken we samen, want het bevalt ons goed. Ons vrijwillige bestuur wordt op professionele wijze ondersteund en het financiële gedeelte kunnen we uit handen geven. Dat was een grote meerwaarde en dat is het nog steeds.”


Professionalisering bestuur

“Emma Handson heeft ons vooral professionalisering opgeleverd,” gaat Paul verder. “We zijn nu altijd bereikbaar. En er is altijd een personal assistant die ons ondersteunt. Eigenlijk is Jeanne in de loop der jaren ook een beetje ons archief geworden. Het takenpakket veranderde weleens door de jaren heen; het is maar net hoe het bestuur er op dat moment bij zit. Dat is nooit een probleem geweest.”


Betrokken en oplossingsgerichte PA

“Het is heel fijn dat we met een gerust gevoel werkzaamheden uit handen kunnen geven,” vertelt Paul. “Soms is het druk en hebben we veel te doen, maar dan weet je dat het toch goedkomt. Jeanne is inmiddels ook al zolang bij ons betrokken, eigenlijk is ze een van ons. Ze hoort er gewoon bij. De samenwerking verloopt dus echt heel goed. Wij zouden Emma Handson aanraden, want de mensen zijn heel betrokken en denken actief mee met oplossingen.”

Plezierige samenwerking

Jeanne vindt het fijn dat ze zo betrokken wordt bij de organisatie: “Ik vind de samenwerking met het bestuur van KPJ Brabant bijzonder prettig. Daarnaast spreekt het werk van de bestuursleden mij aan en ben ik graag hulpverlenend. Het zijn allemaal fijne mensen, waardoor de contacten en vergaderingen altijd erg prettig verlopen.”

Op zoek naar een langdurig inzetbare en betrouwbare personal assistant? Dan ben je bij Emma Handson aan het juiste adres. Ook kortdurende projecten zijn mogelijk, bijvoorbeeld ter overbrugging van ziekte, geboorte- of zwangerschap en vakantie. Neem contact op door, te bellen naar (073) 747 00 54, te mailen naar info@emmahandson.nl of onderstaande informatieaanvraag in te vullen.Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?