Herman Mencke is orthopedisch chirurg met een jarenlange ervaring. Hij is gepensioneerd voor zijn reguliere werk, maar is nog altijd zeer actief, onder meer voor de Geschillencommissie in Den Haag en als docent Professionele Ontwikkeling binnen de Rijksuniversiteit Groningen, het UMC Groningen en het Medisch Centrum Leeuwarden. Ook voert hij geregeld medische expertises uit. Voor het uitwerken van zijn medische rapporten heeft hij Emma Handson ingeschakeld. “Ik ben heel enthousiast!”

“Door jullie ben ik van alle gedoe en stress af.”


Een geweldige oplossing

Hoe is Herman Mencke bij Emma Handson terechtgekomen? “Een collega zei ooit tegen me: je secretaresse gaat kapot als je expertises doet. Dat is misschien wat zwaar, maar het kost inderdaad veel tijd en is dus een belasting voor iemand die al ander werk doet. Het is lastig om je secretaresse enthousiast te houden voor het uittypen van rapporten naast haar normale werk. Het is altijd wel wat, waardoor er stress is. Toen heb ik per toeval jullie naam gehoord en dat is eigenlijk een geweldige oplossing.”

Mobiel Dicterenapp

Herman Mencke spreekt zijn rapporten in via de Mobiel Dicterenapp van Emma Handson. “Daar ben ik heel tevreden over. Misschien een tip voor anderen: als je de telefoon op vliegtuigmodus zet, word je bij het dicteren niet gestoord door binnenkomende telefoontjes. Dat is mij daarvoor wel een paar keer overkomen, maar heeft nog nooit tot grote problemen geleid.”

Geen stress meer

Wat levert het werken met Emma Handson op? “Door jullie ben ik van alle gedoe en stress af. Ik heb meerdere typisten gehad en dan duurde het vaak enkele weken voor mijn dictaten waren uitgewerkt. Bij jullie komen de rapporten altijd binnen twee dagen terug en ze zijn prima in orde. De woordkennis van alle medische termen is ook voldoende. Ik ben dus in een soort ‘hallelujah’-situatie terechtgekomen door Emma Handson.”

Enthousiast

Dat is fijn om te horen! Zou Herman Mencke ons ook aanraden aan een collega? “Dat heb ik ook al gedaan! Ik ben heel enthousiast.”

De typisten van Emma Handson werken netjes, op tijd en hebben kennis van medische termen. Ook jouw medische rapporten werken we graag voor je uit. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

“De personal assistants zijn heel betrokken en denken actief mee met oplossingen.”

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?