Expertise Centrum MediLibra / DC VerzuimDiagnostiek is een medisch expertisecentrum in Amsterdam. De medisch specialisten spreken hun dictaten in via de Mobiel Dicterenapp of de inspreeklijn, waarna deze worden uitgewerkt door de typisten van Emma rapporteert & redigeert. Janneke van Son, werkzaam voor Expertise Centrum MediLibra / DC VerzuimDiagnostiek, vertelt meer.

“Emma Handson is accuraat, snel en altijd netjes.”


Onafhankelijke medische expertise

De medisch specialisten van Expertise Centrum MediLibra / DC VerzuimDiagnostiek verrichtten medische expertises (onderzoeken) in opdracht van de rechtbank, advocaten, bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs. Janneke vertelt: “Onze opdrachtgevers moeten bijvoorbeeld uitspraken doen over of iemand wel of niet aan het werk kan, of iemand wel of niet een uitkering krijgt. Of de mate van letselschade moet worden bepaald. De medisch specialisten die aan ons centrum zijn verbonden, doen onafhankelijk medisch onderzoek. Hun medische bevindingen ondersteunen de opdrachtgever in het proces.”

Forse dictaten

De medisch specialisten maken rapporten op basis van hun bezoek en daar komt Emma Handson in beeld. Janneke: “De medisch specialisten spreken hun verslagen in via de Emma’s Mobiel Dicterenapp of via de inspreeklijn. Soms zijn dat best forse dictaten van wel 2 uur. Aan de typisten van Emma Handson is het de schone taak om dat netjes uit te werken.” Janneke is blij dat daarvoor verschillende mogelijkheden zijn. “We gebruiken zowel de app als de inspreeklijn. Het is heel fijn dat die lijn er nog steeds is als alternatief. Zo kunnen we altijd zonder problemen inspreken.”

Uitbesteding door Expertise Centrum MediLibra

Expertise Centrum MediLibra / DC VerzuimDiagnostiek had een eigen typiste, maar helaas was dat niet meer voldoende. Janneke: “Zij was goed en snel, maar ook bijna met pensioen. Bovendien waren we aan het groeien. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een extern bedrijf dat deze taak voor ons kon overnemen. We vonden Emma Handson in 2019 en zijn nog steeds tevreden klant.”

Accuraat en snel

Wat er dan zo fijn is aan Emma Handson? Janneke: “Emma Handson is accuraat, snel en altijd netjes. We hebben onze rapporten binnen 72 uur retour. En als er eens issues zijn met de techniek of de medisch specialisten komen er niet uit, dan weten jullie dat altijd goed te begeleiden en op te lossen. Dat waardeer ik zeer. Het contact verloopt gemakkelijk en snel.”

Janneke kan Emma Handson dan ook zeker aanraden: “Volgens mij hebben we dat zelfs al wel eens gedaan!”

Dank Janneke en Expertise Centrum MediLibra / DC VerzuimDiagnostiek voor het vertrouwen. We werken graag nog meer dictaten voor jullie uit.

Meer weten overExpertise Centrum MediLibra? Kijk op https://medilibra.nl/

Meer weten over DC VerzuimDiagnostiek? Kijk op https://verzuimdiagnostiek.nl/

Wil je dat ook jouw dictaten snel en correct worden uitgewerkt? De afdeling Emma rapporteert & redigeert van Emma Handson gaat graag voor jou aan de slag. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

“De personal assistants zijn heel betrokken en denken actief mee met oplossingen.”

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?