Cooperación, dat is Rob de Greef. Hij adviseert met zijn bedrijf over samenwerkingsvraagstukken voor de overheid. Daarbij werkt hij samen met verschillende partners. Emma Handson ziet hij als een van die partners: “Jullie doen zoveel meer dan secretariële ondersteuning.”

“Emma Handson is voor mij echt een samenwerkingspartner.”


Over Cooperación

Rob vertelt over zijn bedrijf: “Ik werk voor de overheid en geef juridisch organisatieadvies waar overheden samenwerken: hoe geef je dat vorm en hoe hou je grip op samenwerkingsverbanden? Bij dat soort vragen geef ik advies. Van de echt juridische kant tot meer governancevraagstukken.”

Ondersteuning bij volle agenda

Omdat zijn agenda overliep, ging Rob op zoek naar een bedrijf dat hem bij zijn planning kon ondersteunen. Via een samenwerkingspartner vond hij Emma Handson. Rob: “Ik wilde meer gestructureerd gaan werken. Ik had daarbij hulp nodig, omdat mijn agenda zo overloopt dat ik geen zicht meer had op waar ik mee bezig was.” Hij vervolgt: “Het werd tijd dat mensen een keer antwoord kregen. De voicemail geeft dat immers niet.”

Loslaten

Emma Handson verzorgt voor Rob en Cooperación de telefoonservice en agendaplanning, maar ook de administratie en facturatie. “Klopt”, zegt Rob. “En jullie denken ook mee over zaken als de website en een professioneler administratiesysteem. Dat zijn zaken waar ik nooit aan toekwam. Het was in het begin moeilijk om zaken los te laten, maar inmiddels ben ik daar al wat meer aan gewend, omdat het zo goed gaat. Dat is heerlijk!”

Proactief

Wat Rob het meest waardeert aan Emma Handson? “Absoluut de proactieve houding, die is heel prettig. Voorheen had ik de ervaring met secretariële ondersteuning als iemand die de telefoon opnam en een terugbelnotitie schreef. Dan moest ik uiteindelijk nog alles zelf doen. Bij Emma Handson is dat echt anders: er wordt geprobeerd om wat opgepakt kan worden, ook zelf op te pakken. Dat ontzorgt echt.”

Extra diensten

Rob is ook te spreken over de extra diensten die Emma Handson biedt: “Het is echt meer dan alleen ondersteuning. Jullie denken ook mee over professionalisering, zoals met de website en het administratiesysteem. En ik heb ook wel eens gebruikgemaakt van de notuleerservice. De juridische materie is best pittig en dan wordt toch perfect genotuleerd wat er is besproken en wat de essentie is. Dat scheelt mij veel werk.”

Aanrader

We zijn blij met de mooie woorden van Rob en vragen hem of hij ons ook zou aanraden aan collega’s. “Zeker”, antwoordt hij, “dat heb ik ook al gedaan. Er zijn meer mensen zoekende hierin, met een volle agenda en alles alleen moeten doen. Ik ben zeer tevreden, dus noem zeker jullie naam.”

Wil je meer weten over Robs bedrijf Cooperación? Kijk dan op www.cooperacion.nl/  

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken om jouw overvolle agenda te managen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?