De tekstcorrectoren van Emma Handson redigeren al jaren de rapporten van arbeidsdeskundig bureau Radar. Deden we dat eerst alleen als flexibele schil, nu verzorgt Emma Handson bijna alle rapporten voor Radar. Operationeel manager Chantal Simons legt uit waarom.

“Het product dat wij van Emma Handson terugkrijgen, voldoet precies aan onze maatstaven.”

Over Radar

Arbeidsdeskundig bureau Radar wordt ingeschakeld door verzekeraars en belangenbehartigers of letselschadeadvocaten, om bijvoorbeeld te bekijken en te adviseren over of iemand na een ongeval weer terug kan in werk, vrijwilligersbaan of opleiding. Chantal: “Heel kort en bondig gezegd: wij adviseren mensen op het gebied van werk en inkomen en vraagstukken die gerelateerd zijn aan letsel en beperkingen.”

Redigeren voor een optimaal rapport

Waarom Radar ooit bij Emma Handson is begonnen, kan Chantal niet zeggen. Wel dat Emma Handson steeds meer voor Radar is gaan doen. “Voorheen hadden wij een heel groot eigen secretariaat dat zelf de rapporten redigeerde. Als er te veel werk was, schakelden we Emma Handson in. Nu hebben we een kleiner secretariaat en hebben we het redigeren helemaal uitbesteed aan jullie. Wij willen uiteindelijk dat er een optimaal rapport naar partijen gaat, waarin op een heldere en juiste wijze gecommuniceerd wordt. Daar helpt Emma Handson ons bij.”

Kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en innovatie

Gevraagd naar de voordelen van Emma Handson hoeft Chantal niet lang na te denken: “Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit, maar ook een stukje innovatie”, somt ze op. “Met mobiel dicteren is bijvoorbeeld veel mogelijk. Dat heb ik direct gedeeld binnen de groep en een aantal mensen vond dat erg prettig. Er zijn ook korte lijntjes: als er eens spoed is, wordt dat meteen opgepakt. En wat wij heel prettig vinden, is dat onze huisstijl bij iedereen binnen Emma Handson goed bekend is. Het product dat wij van Emma Handson terugkrijgen, voldoet precies aan onze maatstaven.”

Aanrader

Hoewel Radar al met Emma Handson werkte, toen Chantal daar begon, heeft ze wel geëvalueerd. “Ik had een gesprek met de directeur en dat was een heel prettig gesprek. De samenwerking werd gecontinueerd, want de prijs-kwaliteitverhouding klopt gewoon. En het is natuurlijk heerlijk dat er bij Emma Handson nu mensen werken die bij ons op het secretariaat hebben gewerkt en die precies weten hoe wij vinden dat het moet.” Of Chantal ons dan zou aanraden aan andere arbeidsdeskundigen? “Jazeker, onmiddellijk!”

Wil je meer weten over Arbeidsdeskundig bureau Radar? Kijk dan op ad-radar.nl

Voor het uitwerken of redigeren van arbeidsdeskundige rapporten ben je bij Emma Handson aan het juiste adres. Waarmee kunnen wij jou helpen? Laat het ons weten via info@emmahandson.nl, (073) 747 00 54 of vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?