Toen Ingrid Aaldijk in 2016 voor zichzelf begon, zocht ze een bureau dat haar kon helpen met het redigeren van teksten. Ze vond Emma Handson en is nog steeds een tevreden klant. “Door Emma Handson kan ik mijn werk sneller doen – en beter.”

Ingrid Aaldijk

“Door Emma Handson kan ik mijn werk sneller doen – en beter.”


Processen in beweging


Met Aaldijk advies & procesmanagement is Ingrid actief in met name de publieke sector. Ze zet zich in voor onder meer woningcorporaties, welzijnsorganisaties, zorgorganisaties, overheid, gemeenten en andere maatschappelijke organisaties. Ingrid: “De diensten die ik verricht zijn uiteenlopend. Het gaat vooral om het in beweging zetten van processen en waarde creëren. Dat kan als kwartiermaker, als programmamanager, als projectleider of als adviseur. Welke rol ik vervul, hangt af van het vraagstuk.”

Redigeren van allerhande teksten


Emma Handson redigeert voor Ingrid allerhande teksten, van websiteteksten tot beleidsstukken, projectplannen en brieven. Ingrid vertelt: “Ik ben bij Emma Handson terechtgekomen, omdat ik me vooral met de inhoud bezig wil houden. Emma Handson checkt eigenlijk alles wat ik doe qua teksten. Die ondersteunende rol helpt mij enorm. Daardoor kan ik mijn werk sneller doen – en beter.”

Groeiende ondersteuning


Ingrid vond Emma Handson toen ze in 2016 voor zichzelf begon. “Ik heb op internet gezocht wie mij met teksten kon helpen. Ik vond het heel leuk dat de directeur en bureaumanager zelf kennis kwamen maken. Zij vroegen door wat ze voor me konden betekenen. Zo is de ondersteuning gegroeid, want je moet wel 100% op zo’n bureau kunnen terugvallen. En dat kan ik bij jullie ook.”

Betrouwbaar en snel


Het contact tussen Emma Handson en Ingrid gaat altijd via e-mail. “Dat gaat altijd heel goed”, zegt Ingrid. “Ik ben vooral blij met jullie betrouwbaarheid en snelheid. Je weet hoe dat gaat: veel gebeurt op het laatste moment en dan moet het eigenlijk gisteren af zijn. Eigenlijk gaat dat altijd heel snel. En als het een ingewikkeld stuk als een beleidsstuk is, weten jullie dat je daar goed naar moet kijken. Dan is de kwaliteit heel belangrijk. Het is extra fijn als er ook wordt meegekeken op de inhoud. Dat gaat nog een stapje verder dan redigeren.”

Lange relatie


En zo is Ingrid al ruim 5 jaar klant bij Emma Handson. Ingrid: “Ik ben alleen maar heel erg blij met hoe het gaat. Ik stuur gewoon alles op, van verslagen en beleidsnotities tot overeenkomsten van opdrachten!”
En zou ze ons dan ook kunnen aanbevelen? “Jazeker! Anders zat ik niet zolang bij jullie.”

We plakken er graag nog wat jaartjes aan vast, Ingrid. Dankjewel!

Wil je meer weten over Aaldijk advies & procesmanagement? Kijk dan op https://aaldijkadvies.nl/.

Welke teksten kunnen we voor jou redigeren? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via info@emmahandson.nl, 073-7470054 en vraag direct meer informatie aan.

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?