Hands-on met huiswerk!

Een leerachterstand … Iets wat we allemaal willen voorkomen, maar wat door de coronacrisis een steeds reëler scenario is geworden. De afgelopen periode hebben de leerlingen vanwege de coronacrisis op afstand les gekregen. Voor sommigen is dat misschien niet optimaal. Het gevaar bestaat dat deze kinderen een achterstand hebben opgelopen. Die achterstand willen we natuurlijk zo klein mogelijk maken.

Bijles

Gratis huiswerkbegeleiding

Onze hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit twee keer per week een halfuur met een taalprofessional opdrachtjes maken of samen lezen. Onze taalkundigen kennen de grammatica- en spellingsregels en leggen deze graag uit. En wie weet is het voor het kind al voldoende als iemand de opdrachten voorleest. Wil een leerling alleen even kletsen? Ook dat kan: zo kunnen we oefenen met de uitspraak.

Taalexperts

Onze Emma’s zijn allen in het bezit van een hbo- of wo-diploma. Een aantal van hen heeft Nederlands gestudeerd en zelfs een educatieve opleiding gevolgd. En het belangrijkste: zij doen niets liever dan ontzorgen en bieden daarom met heel veel plezier huiswerkbegeleiding aan.

    Stel je vraag

    Emma Handson helpt je graag verder! Zitten er op jouw school leerlingen die onze hulp zouden kunnen gebruiken? Twijfel dan niet langer en neem contact op .

    Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?