Nieuws & Tips
Emma Handson wint voor de vierde keer FD Gazellen Award!
Datum: 28-10-2020
FD Gazellen

Dinsdag 27 oktober hebben wij het heugelijke nieuws te horen gekregen dat we voor het vierde jaar een FD Gazellen Award hebben gewonnen! Emma Handson is een van de 700 snelst groeiende bedrijven van Nederland en behoort dus tot de FD Gazellen 2020!

Franka van Dommelen, directeur van Emma Handson tekst & secretary solutions, is blij met de award: “Het is een groot compliment voor het hele team van Emma Handson om voor de vierde keer tot de FD Gazellen te behoren. Dit bevestigt dat wij goed op weg zijn met Emma Handson en hier zijn wij uiteraard trots op.”

FD Gazellen Awards 2020

FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Met een FD Gazellen Award worden groeiende ondernemingen in de spotlights gezet. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is:

Daarnaast gelden de volgende bijkomende criteria:

Bedankt iedereen!

“Het winnen van een FD Gazellen Award is uiteraard niet mogelijk zonder onze klanten. Wij willen onze klanten dan ook graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen”, aldus Franka. “Als laatste een woord van dank aan alle Emma Handsoncollega’s. De inzet en kwaliteit die zij leveren, is onmisbaar voor een groeiende organisatie!”


Contact

 • “Emma Handson is voor ons een fijne organisatie om mee samen te werken. Ze zijn bij verschillende administratieve werkzaamheden van onze organisatie betrokken geweest, waarbij er zeer proactief te werk werd gegaan.”

  Compose Advanced Solutions
 • Voor ontwikkelingsorganisatie Agriterra verricht Emma Handson al vanaf 2000 de nodige werkzaamheden, onder meer op secretarieel gebied. Dankzij uitbesteden kan Agriterra de continuïteit van ons secretariaat garanderen!”

   

  Kees Blokland
 • “Enige tijd geleden heb ik een collega geattendeerd op Emma Handson. Inmiddels maakt ook hij gebruik van deze service!”

  Frank van Esch
 • “De duidelijke telefoonnotities zorgen ervoor dat wij snel en efficiënt opvolging kunnen geven aan de acties en zo onze leden een goede service kunnen bieden..”

   

  Silvia Lit
 • “Door Emma Handson wordt snel een mooi verslag afgeleverd. We kunnen en willen niet meer zonder Emma Handson.”

  Hans van der Steen
 • “Dankzij Emma Handson hebben wij het proces van tekstverwerken efficiënter kunnen inrichten.”

  Dolinda de Proost