Personal Assistant

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Flexibele support

Iemand die tijdrovende randzaken van je werk overneemt, telefoon en (elektronische) correspondentie beantwoordt, documentatie ordent, administratie verzorgt, de agenda beheert en snel een antwoord klaar heeft op praktische vragen: ook dat is Emma Handson. Een personal assistant die structureel of op afroep beschikbaar is en aan een half woord genoeg heeft. Kortom, secretaresses gezocht? Bij Emma Handson ben je aan het juiste adres.

Personal Assistant op afstand

Eén telefoontje of mailtje van je verwijderd en altijd beschikbaar: een personal assistant op afstand. Die thuis is in jouw vakgebied en in no-time je organisatie door en door kent. Een efficiënte, betaalbare en ideale oplossing voor office support: je betaalt namelijk enkel voor de tijd dat je de hulp nodig hebt, terwijl je verzekerd bent van volledige beschikbaarheid door jouw eigen assistent.

Personal Assistant op locatie

Ter plekke support nodig? Bijvoorbeeld bij het organiseren van evenementen, beursbezoek, het bemannen van de receptie of om orde te scheppen in de administratieve kant van je werk? Emma Handson ondersteunt ook op locatie. Ook hiervoor geldt dat enkel de bestede tijd in rekening wordt gebracht. Een transparante en flexibele manier van support.

“Ze rijdt mij zelfs naar afspraken en verwerkt naderhand direct de actiepunten