Ben jij net zo’n liefhebber van de Nederlandse taal als wij? En zou jij die kennis en passie ook graag in je werk willen inzetten? Doe dan mee aan de digitale voorrondes van het Groot Emma Handson Dictee 2021. Als je wint, maak je kans op een echte baan bij Emma Handson.

Voor echte dicteetijgers

Weet jij of je anderhalvemetersamenleving inderdaad helemaal aan elkaar schrijft? En vindt jij direct de fout in deze zin? Dan ben jij degene die wij zoeken! Bij Emma Handson houden we van de Nederlandse taal en zorgen we dat ieder woord juist wordt gespeld. Dat opzettelijke foutje deed stiekem dan ook best pijn. Hoe dan ook: als jij goed in spelling bent en je liefde voor de Nederlandse taal wil inzetten in je werk, dan is het Groot Emma Handson Dictee 2021 zeker iets voor jou.  

Hoe werkt het?

Wil jij meedoen? Dat kan direct en tot 30 november. We starten met een digitale voorronde met 10 meerkeuzevragen. Zorg dat je er zoveel mogelijk goed hebt, in zo min mogelijk tijd. De beste deelnemers nodigen we uit voor een dictee op locatie. Om iedereen de kans te geven, houden we drie fysieke dictees: in het noorden, midden en zuiden van ons land. Het dictee op locatie wordt voorgelezen door de leraar Nederlandse taal van 2020. Daar wil je toch bij zijn?

Win een baan

Ben jij een echte dicteetijger en weet je te winnen? Dan win je een baan bij Emma Handson! Zo kun jij jouw kennis van de Nederlandse taal gebruiken in je werk. Niet op zoek naar een baan, maar toch een echte dicteetijger? Dan hebben we voor die winnaar ook een hele leuke prijs. Gaaf toch? Waar wacht je nog op?

Start het digitale dictee hier.

Psst! Zoek je losse woorden liever op, maar vind je het wel fijn met taal bezig te zijn en spreekt Emma Handson je aan? Kijk dan nu alvast bij onze vacatures. Wie weet staat er toch iets voor je bij!

Bekijk hier de voorwaarden

Benieuwd naar wat we allemaal voor jou kunnen betekenen?