Dé pensioennotulist

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

De pensioennotulist

Emma Handson is dé specialist op het gebied van secretariële en tekstuele ondersteuning voor pensioenfondsen. Onze jarenlange ervaring in deze sector maakt het verschil. Dit heeft al tot veel tevreden pensioenfondsklanten geleid. De ervaringen van enkele klanten vind je terug bij referenties.

Pensioendeskundige notulisten

Dankzij ons ervaren en vaste team van hoogopgeleide medewerkers (hbo- en wo-niveau) biedt Emma Handson de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo geldt onder meer voor onze notulisten dat ze niet alleen intern voor het vak van notulist worden opgeleid, maar via een gespecialiseerd traject ook tot pensioendeskundig notulist.

Kennis op het hoogste niveau

De kennis over pensioenfondsen en de dynamische pensioenwereld wordt tijdens opleidingsdagen naar het hoogste niveau getild. Onze notulisten volgen specifieke trainingen, onder meer op het gebied van beleggen, risicomanagement en governance. Deze aanpak is uniek in de notuleersector.

Veiligheid

Emma Handson begrijpt dat de materie die tijdens vergaderingen wordt besproken zeer vertrouwelijk is en discreet dient te worden verwerkt. Veiligheid staat bij ons dan ook boven alles. Onze werkwijze is betrouwbaar, omdat we gebruikmaken van onze eigen beveiligde portal en op eigen servers werken. Op deze manier kunnen data en documenten veilig worden uitgewisseld.

Wij notuleren voor jou

Het ondersteunen van een pensioenfonds is complex en een vak apart. Dit geldt eveneens voor de verslaglegging van de vergaderingen. Onze notulisten zijn in staat om tijdens de vergaderingen de kernpunten in de notulen vast te leggen. Of het nu notulen zijn van een raad van toezicht, bestuursvergadering, directieoverleg, verantwoordingsorgaan, communicatiecommissie, IRM-commissie of beleggingscommissie. De pensioenfondsnotulisten van Emma Handson werken voor diverse grote pensioenuitvoerders en pensioenfondsen. Zij beschikken over de juiste vakinhoudelijke kennis om binnen de gestelde termijn kwalitatief en hoogwaardige notulen te leveren die voldoen aan de eisen gesteld door de toezichthouder.

Graag nemen we ook jou dit werk uit handen! Laat je verrassen door de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Lees hier meer algemene informatie over de notuleerservice van Emma Handson.