Vacatures

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Uiteraard volgen wij als gevolg van het coronavirus de RIVM-richtlijnen tijdens de gehele sollicitatieprocedure. De sollicitatie gaat daarom via beeldbellen om zo toch de vaart erin te houden.

Coördinator

Als coördinator heb je een uitvoerende rol binnen het Supportteam voor de afdeling Emma notuleert en ondersteun je jouw collega’s in het gehele proces, van aanvraag tot verzending van de opdracht.

Coördinator Emma notuleert

Personal assistant

In de rol van Personal Assistant ben jij degene die voor klanten echt het verschil maakt. Jij schakelt snel en vindt het een uitdaging om op 1 dag voor meerdere klanten te werken.

Vacature personal assistant

Personal assistant parttime

In de rol van Personal Assistant ben jij degene die voor klanten echt het verschil maakt. Jij schakelt snel en vindt het een uitdaging om op 1 dag voor meerdere klanten te werken.

Vacature personal assistant parttime

Notulist medisch (6 - 8 uur per week / bijbaan)

Je hoort vaak het Engelse gezegde “for the record …”. Als notulist ben jij de vastlegger van the record. Tijdens belangrijke vergaderingen is accurate verslaglegging essentieel. De notulisten van Emma Handson doen dat voor diverse partijen.

Vacature notulist medisch (6 – 8 uur per week / bijbaan)

Notulist

Als notulist bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen. Wij werken al jaren voor pensioenfondsen, raden van toezicht, besturen en medezeggenschapsraden. Onze notulisten zorgen voor een foutloze verslaglegging van deze vergaderingen.

Vacature Notulist

Notulist freelance/ zzp

Je hoort vaak het Engelse gezegde “for the record …”. Als notulist ben jij de vastlegger van the record. Tijdens belangrijke vergaderingen is accurate verslaglegging essentieel. De notulisten van Emma Handson doen dat onder andere voor pensioenfondsen, raden van toezicht, grote besturen en bekende financiële spelers.

Notulist freelance/ zzp

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.