Vacatures

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Uiteraard volgen wij als gevolg van het coronavirus de RIVM-richtlijnen tijdens de gehele sollicitatieprocedure. De sollicitatie gaat daarom via beeldbellen om zo toch de vaart erin te houden.

Personal assistant

In de rol van Personal Assistant ben jij degene die voor klanten echt het verschil maakt. Jij schakelt snel en vindt het een uitdaging om op 1 dag voor meerdere klanten te werken.

Vacature personal assistant

Management assistant / telefonist(e)

Emma Handson zoekt een spin in het web. Je schakelt makkelijk tussen klanten en collega’s en zorgt ervoor dat ze hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Vacature management assistant / telefonist(e)

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.