fbpx
Vacatures

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur ons online je open sollicitatie.

Notulist op afstand

Als notulist op afstand ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van opgenomen vergaderingen in de vorm van notulen voor verschillende klanten, waarbij het accent op pensioenfondsen ligt.

Vacature notulist op afstand

Personal assistant

Als PA ondersteun je onze klanten waar dat nodig is. Je werkt zowel op afstand (vanuit ons kantoor in Vught) als op locatie.

Vacature personal assistant

Meeting assistant

Als meeting assistant bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen.

Vacature meeting assistant

Managementassistent

Als managementassistent ben je een spin in het web binnen Emma Handson en zorg je ervoor dat collega’s en klanten hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Vacature managementassistent

Bestuursnotulist

Als bestuursnotulist bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen.

Vacature bestuursnotulist

Pensioennotulist

Als pensioennotulist bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen van o.a. pensioenfondsen.

Vacature pensioennotulist

Pensioennotulist (zzp)

Emma Handson zoekt een notulist op zzp- / freelancebasis. Als zelfstandige pensioennotulist bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen van o.a. pensioenfondsen.

Vacature pensioennotulist (zzp)

PA-traineeship

Emma Handson geeft hbo- en wo-afgestudeerden de kans om hun organisatietalent volop te benutten binnen een traineeship in de zakelijke dienstverlening.

Vacature PA-traineeship

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.