Vacatures
Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur ons online je open sollicitatie.

Manager Emma rapporteert / Manager of Many Things (MOMT)

Ben jij dé enthousiaste nieuwe collega die de schakel tussen de klant en onze tekstprofessionals is? Neem jij van nature de verantwoordelijkheid, ben jij inspirerend en kun jij leiden, motiveren en ga je ook klantgesprekken niet uit de weg? Dan is Emma Handson op zoek naar jou!

Vacature Manager Emma rapporteert / Manager of Many Things (MOMT)

Meeting Assistant / Notulist

Wil jij graag zorgen voor een perfecte verslaglegging, verdiep jij je graag in nieuwe materie, vind je het prettig om (deels) vanuit huis te werken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Meeting Assistant / Notulist

Notulist (Engels)

Verdiep jij je graag in nieuwe materie, ben jij geïnteresseerd in het verhaal achter de schermen, kent de Engelse taal voor jou geen geheimen en ben jij in staat tegelijkertijd te luisteren en helder de afspraken op papier te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Notulist (Engels)

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Emma kan ook jou helpen!