Vacatures
Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur ons online je open sollicitatie.

Meeting Assistant / Notulist

Wil jij graag zorgen voor een perfecte verslaglegging, verdiep jij je graag in nieuwe materie, vind je het prettig om (deels) vanuit huis te werken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Meeting Assistant / Notulist

Junior / startende managementassistent

Ben jij verbindend, flexibel, energiek, enthousiast en weet je op de juiste momenten de rust te bewaren? Vind jij het daarnaast een uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken? Ben je een starter op de arbeidsmarkt of net afgestudeerd en wil je jezelf graag ontwikkelen tot een personal assistant? Dan is Emma Handson op zoek naar jou!

 

Vacature Junior / startende managementassistent

Vacature medewerker Administratie / Financiën en HR

Word jij blij van cijfers, kom jij met opbouwende suggesties voor het financiële proces en houd je ervan om vanuit de cijfers mee te denken bij de bepaling van de strategie en ontwikkeling van een bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature medewerker Administratie / Financiën en HR

Brandmarketeer

Wil jij actief onderdeel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf? Deze nieuw gecreëerde functie kent geen standaard werkdag. Aan je omgeving vertel je dat je werkzaam bent in een groeiende organisatie die gespecialiseerd is in tekst- en secretariële ondersteuning. In overleg met de directeur bepaal jij de doelen en maak je voor onze diensten een merkenstrategie om de groei van Emma Handson te continueren.

Vacature Brandmarketeer

Contentmarketeer

Ben jij proactief, communicatief sterk, creatief, flexibel, energiek en enthousiast en vind je het een prettig idee dat geen dag hetzelfde is? Dan is Emma Handson op zoek naar jou!

Vacature contentmarketeer

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Emma kan ook jou helpen!