fbpx
Vacatures

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur ons online je open sollicitatie.

Assistent coördinator

Ben jij verbindend, flexibel, energiek, enthousiast en weet je op de juiste momenten de rust te bewaren? Vind jij het daarnaast een uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken? Ben je een starter op de arbeidsmarkt of net afgestudeerd en wil je jezelf graag ontwikkelen? Dan is Emma Handson op zoek naar jou!

Vacature assistent coördinator

Junior personal assistant

Ben jij verbindend, flexibel, energiek, enthousiast en weet je op de juiste momenten de rust te bewaren? Vind jij het daarnaast een uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken? Ben je een starter op de arbeidsmarkt of net afgestudeerd en wil je jezelf graag ontwikkelen tot een personal assistant? Dan is Emma Handson op zoek naar jou!

Vacature junior personal assistant

Meeting assistant / notulist

Wil jij graag zorgen voor een perfecte verslaglegging, verdiep jij je graag in nieuwe materie, vind je het prettig om (deels) vanuit huis te werken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature meeting assistant / notulist

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.