Vacatures
Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur ons online je open sollicitatie.

Personal Assistant

Ben jij verbindend, flexibel, energiek, enthousiast en weet je op de juiste momenten de rust te bewaren? Vind jij het daarnaast een uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken? Dan is Emma Handson op zoek naar jou!

Vacature: Personal Assistant

Uitgelicht: Meeting Assistant / Notulist

Wil jij graag zorgen voor een perfecte verslaglegging, verdiep jij je graag in nieuwe materie, vind je het prettig om (deels) vanuit huis te werken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: Meeting Assistant / Notulist

Notulist(en)

Verdiep jij je graag in nieuwe materie, ben jij geïnteresseerd in het verhaal achter de schermen, kent de Nederlandse taal voor jou geen geheimen en ben jij in staat tegelijkertijd te luisteren en helder de afspraken op papier te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: Notulist

Vacature: Notulist op afstand

Vacature: Engelstalige notulist

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Emma kan ook jou helpen!