Vacatures

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben. Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur ons online je open sollicitatie.

Personal assistant

Als PA ondersteun je onze klanten waar dat nodig is. Je werkt zowel op afstand (vanuit ons kantoor in Vught) als op locatie.

Vacature personal assistant

Virtual assistant

Als virtual assistant (VA) ondersteun je onze klanten waar dat nodig is. Vanuit ons kantoor in Vught voer je, virtueel, alle voorkomende secretariële werkzaamheden uit. 

Vacature virutal assistant

Junior personal assistant

Als junior personal assistant ben je een spin in het web binnen Emma Handson en zorg je ervoor dat collega’s en klanten hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Vacature junior personal assistant

Notulist in opleiding

Lijkt het jou superleuk om aan de slag te gaan met de Nederlandse taal en je te verdiepen in diverse branches (vooral financieel)? Ben jij een starter op de arbeidsmarkt of heb je al de nodige werkervaring, maar wil jij jezelf graag ontwikkelen op een ander gebied? Dan is Emma Handson op zoek naar jou!

Vacature notulist in opleiding

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.