Werken bij Emma Handson
Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Kijk hieronder voor onze actuele vacatures of stuur ons online je open sollicitatie.

Minutes Secretary

Do you like delving into new material, are you interested in the story behind the scenes, do you know all secrets hidden in the English language and are you able to listen and clearly verbalise agreements at the same time? If yes, we are looking for you!

Vacancy: Minutes Secretary

Notulist (op afstand)

Verdiep jij je graag in nieuwe materie, ben jij geïnteresseerd in het verhaal achter de schermen, kent de Nederlandse taal voor jou geen geheimen en ben jij in staat tegelijkertijd te luisteren en helder de afspraken op papier te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature: Notulist

Vacature: Notulist op afstand

Personal assistant

Wil jij de steun en toeverlaat zijn van een directeur of manager? Wil je er graag voor zorgen dat hij of zij optimaal kan functioneren en zich absoluut geen zorgen hoeft te maken over bijzaken?

Vacature: Personal assistant

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Emma kan ook jou helpen!