Vacatures

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Werken bij Emma Handson

Emma Handson levert tekst- en managementsupportoplossingen aan zelfstandigen en multinationals. We hebben een gevestigde naam als het gaat om kwaliteit, snelheid, flexibiliteit, liefde voor taal en toewijding. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. We investeren dan ook voortdurend in hun ontwikkeling, zodat kennis en vaardigheden op hetzelfde hoge niveau blijven. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met je; ook als we op dit moment geen vacature hebben.

Uiteraard volgen wij als gevolg van het coronavirus de RIVM-richtlijnen tijdens de gehele sollicitatieprocedure. De sollicitatie gaat daarom via beeldbellen om zo toch de vaart erin te houden.

Notulist

Als notulist bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen. Wij werken al jaren voor pensioenfondsen, raden van toezicht, besturen en medezeggenschapsraden. Onze notulisten zorgen voor een foutloze verslaglegging van deze vergaderingen.

Vacature notulist

Junior management assistant

Als junior management assistant ben je een spin in het web binnen Emma Handson en zorg je ervoor dat collega’s en klanten hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Vacature junior management assistant

Senior notulist

Als notulist bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen. De notulisten van Emma Handson hebben een uitgebreide expertise.

Vacature senior notulist

Notulist finance

Als notulist Finance bij Emma Handson bied je ondersteuning op het hoogste niveau bij vergaderingen met als specialisatie beleggings- en vermogensbeheercommissies bij pensioenfondsen.

Vacature notulist finance

Open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.