Awards
Awards

De afgelopen jaren ontvingen wij diverse awards, onder meer voor onze innovatieve inspanningen op het gebied van telewerken. Wij ontvingen onder meer de E-WerkPrijs en de Nationale Telewerkprijs en werden diverse keren voor andere prijzen genomineerd.

FD Gazellen 2017

In 2017 ontvingen wij de prestigieuze FD Gazellen award. Deze prijs wordt uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Om dit te bereiken moet een organisatie minimaal  3 jaar op rij 20% groei boeken.

Nominatie LIA’s 2015 – categorie Best Language Software / App 2015

De app Mobiel Dicteren van het Nederlandse bedrijf E-Way Out is genomineerd in de categorie Best Language Software / App 2015. De app Mobiel Dicteren is een memorecorder gecombineerd met een transcriptieservice. De app werkt eenvoudig: eenmaal klikken om op te nemen en eenmaal klikken om de opname naar de transcriptieservice te versturen. De app Mobiel Dicteren is vooral handig voor personen die moeite hebben met de Nederlandse taal en met spelling in het bijzonder vanwege onder meer dyslexie. Verder biedt de app ondersteuning aan mensen die niet meer goed kunnen zien, maar wel graag hun werk goed willen blijven uitoefenen. De app kan ook een oplossing zijn voor mensen met rsi-klachten. Kortom: met de app Mobiel Dicteren hoeft je medewerker dat verslag niet meer zelf achter de computer uit te typen; gewoon inspreken en laten uitschrijven door de typisten van de transcriptieservice.

E-WerkPrijs

In 2008 ontving E-Way Out de nationale E-WerkPrijs. De E-WerkPrijs wordt toegekend aan organisaties die e-werken op voorbeeldige wijze hebben ingevoerd. De jury was van mening dat het product Transcription (tegenwoordig Mobiel Dicteren) een sterproduct is met een unieke plaats in de markt, ook internationaal. In alle organisaties waar binnen 24 uur rapporten of verslagen moeten worden gemaakt, kan Transcription haar nut volgens de jury bewijzen.

Nominatie E-werk Aspect Prijs

In 2006 werd E-Way Out genomineerd voor de E-werk Aspect Prijs met de dienst Transcription (tegenwoordig Mobiel Dicteren). Deze prijs, ingesteld door het nationaal E-werkforum, wordt toegekend aan bedrijven die e-werken stimuleren en aan leveranciers van producten of diensten op het gebied van e-werken.

Nominatie Nationale ICT Award

In 2005 kreeg E-Way Out een nominatie voor de Nationale ICT Award. Aanleiding waren de visie, de durf en de daadkracht die ertoe leidden dat ICT en e-business zich binnen de dienstverlening van E-Way Out tot belangrijke pijlers konden ontwikkelen.

Nationale Telewerkprijs

In 1998 ontving E-Way Out de publieksprijs van het Nationaal Telewerkforum voor de Digitale Secretaresse. De Digitale Secretaresse was de voorloper van Mobiel Dicteren.

Emma kan ook jou helpen!