Emma werft

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Maatwerk

Op zoek naar die ene nieuwe medewerker die de perfect match is met jouw organisatie? Emma Handson vindt voor jou de beste professional. Van administratief medewerker tot directiesecretaresse, van junior tot senior. Of het nu gaat om een tijdelijke of een vaste kracht: Emma Handson bespaart je tijd en moeite en zorgt voor werving en selectie op maat.

Snel en goed

Het vinden van de ideale medewerker begint met een snelle en grondige analyse van je vacature, organisatie en bedrijfscultuur. Zodat we een duidelijk profiel krijgen van de persoon die je zoekt. Om die in de krappe arbeidsmarkt van vandaag ook te vinden, is een vak apart. En laat dat nou precies óns vak zijn. Door ons grote netwerk, onze uitgebreide database en jarenlange ervaring met de arbeidsmarkt kunnen we je in vrijwel alle gevallen in no time voorstellen aan geschikte kandidaten. Interviews zijn gehouden, referenties ingewonnen, eventuele assessments afgenomen: je hoeft alleen nog kennis en een keuze te maken.

Succesgarantie

Emma Handson zoekt en vindt voor jou professionals die vanaf de eerste werkdag goud waard zijn voor je organisatie. Dat krijgen we graag bevestigd. Daarom checken we na het traject nog een paar keer of het echt een match made in heaven is en bieden we gratis coaching aan voor geplaatste kandidaten. En een volgende keer zijn we je natuurlijk graag opnieuw van dienst!