Spraakherkenning

Wil je weten wat Emma Handson voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Inspreken met spraakherkenning

Wil je direct je ingesproken tekst op je scherm zien verschijnen? Ook dat kan. Als preferred supplier van Dragon NaturallySpeaking zorgt Emma Handson ervoor dat je verzekerd bent van het allerbeste wat er op het gebied van spraakherkenningssoftware is.

“Emma maakt het werken met Dragon voor mij nog beter dan het al is”

 

Van aankoop tot training: Dragon NaturallySpeaking

Eenvoudig, uitgebreid of professioneel: afhankelijk van de mogelijkheden die je wilt hebben levert Emma Handson je het softwarepakket van Dragon NaturallySpeaking dat daar het best bij aansluit: Home, Premium of Professional. Ook bij de implementatie binnen je organisatie kan Emma Handson je helpen, door beginners- en opfristrainingen te geven op locatie of in-house. Voor veel van onze klanten zorgen we bovendien voor een redactionele slag over hun dictaat. Net zo snel, zodat de tekst 100% correct en inhoudelijk consistent is!

Met de spraakherkenningssoftware van Dragon NaturallySpeaking doe je snel, simpel en nauwkeurig meer op je computer, gewoon met je stem. Je woorden worden drie keer sneller in tekst omgezet dan wanneer je typt en met je stem geef je eenvoudige spraakopdrachten, zodat je productiviteit omhoog schiet.

 

Dragon NaturallySpeaking Home

Eenvoudig dicteren, zaken opzoeken en verwerken: Dragon Home is ideaal voor thuisgebruik en studie.

Dragon NaturallySpeaking Premium

Snel rapporten, spreadsheets en presentaties maken, je e-mail in een recordtijd afhandelen en onderweg notities maken die je later met je pc synchroniseert: Dragon Premium is de beste oplossing sinds tijden voor ondernemers en zzp’ers.

Dragon NaturallySpeaking Professional

Verbluffend snel en eenvoudig documenten, spreadsheets en presentaties dicteren en bewerken, e-mails afhandelen en bedrijfsprocessen automatiseren: Dragon Professional is bedrijfsbreed inzetbaar en zorgt voor optimale productiviteit en winstgevendheid – ideaal voor middelgrote en grote bedrijven.

Redactie en opmaak

Dicteren met Dragon NaturallySpeaking zorgt al voor winst en werkplezier, maar met een snelle redactionele en inhoudelijke controle door onze specialisten staan zeker alle puntjes op de i. Taal is ons vak en we weten bovendien ook nog eens alles van jouw vakgebied. Als kers op de taart zorgen we dat je werk in je eigen sjabloon en opmaak wordt aangeleverd. Je kunt je werk daarom ongezien archiveren en delen, zoals veel van onze andere klanten al doen.  Over winst gesproken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer gerust vrijblijvend.